Over ons

De klassieke sportschool of commercial gym is al een tijd aan het veranderen. Geen grote cardioruimtes meer of grote, logge krachtstations. Maar juist gebruik maken van functionele materialen en terug naar waarvoor het allemaal bedoeld is: resultaat boeken.

Ben je al eigenaar van een sportschool en wil je een omslag maken in denken, maar je weet niet waar je moet beginnen? Neem contact met ons op!

Summit fitness is gespecialiseerd in het inrichten en leveren van functioneel trainingsmateriaal.

We kunnen complete inrichtingen leveren, rigs, bars, bumperplate’s, kettlebell, vloeren enz.

Wij bieden een compleet assortiment professionele materialen welke speciaal ontwikkeld zijn voor ‘high intensity’ trainingen zoals CrossFit® en small group traingen.

Summit is onder andere officieel partner van de volgende merken: Gorilla Grip, Dynamax, Assault Fitness, Force USA, Reeva, Exellerator.

Summit fitness heeft een aantal duidelijke kernvoorwaarden, wat is voor ons belangrijk naar de klant toe?

  • Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op vragen
  • Open en eerlijke communicatie
  • Bereikbaar
  • Werken alleen met de beste materialen en producten
  • Klant staat voorop
  • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt 

Ben je bezig met het opzetten van je eigen box of wil je je bestaande box een impuls geven, dan kunnen wij helpen. Met onze rigs en equipment hebben we inmiddels heel veel boxen voorzien van kwaliteitsmateriaal en middels onze end-to-end service helpen wij box eigenaren en nemen de volledige zorg uit handen.

Personal Training

Heb je een bestaande studio en aanvulling nodig voor je huidige materiaal, neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.Ben je van plan om een eigen studio te starten? Wij helpen je graag op weg naar de ideale inrichting! De end-to-end service van Summit Fitness.

Outdoor Fitness

Zo zijn onze buitenracks thermisch verzinkt en dus vrij van roestvorming. Bovendien zijn de buitenracks nu ook verkrijgbaar in kleur.  Dit is de eerste stap op weg naar de juiste inrichting, vrijblijvend komen we langs op de locatie en bespreken we de wensen en doelen die u voor ogen heeft. Als een leverancier die een totaaloplossing kan bieden leveren wij een offerte aan waar alles in zit. Onze ervaren monteurs hebben al vele locaties opgebouwd en kunnen u het nodige werk uit handen nemen. Zelf monteren is met geduld en een klein beetje handigheid ook goed te doen Ons werk zit er nog niet op nadat het geleverd is. We zullen regelmatig contact met u hebben en langskomen om te zien of alles nog naar wens gaat en samen ervoor te zorgen dat alles goed blijft gaan. Heeft u vragen of wilt u nader kennis maken dan komen we graag nader kennismaken

Hoe ziet een mogelijke offerte traject eruit?

Bezoek op de locatie

  • Dit is de eerste stap op weg naar de juiste inrichting, vrijblijvend komen we langs op de locatie en bespreken we de wensen en doelen die u voor ogen heeft.

Equipment

  • Als een leverancier die een totaaloplossing kan bieden leveren wij een offerte aan waar alles in zit.

Installatie

  • Onze ervaren monteurs hebben al vele locaties opgebouwd en kunnen u het nodige werk uit handen nemen. Zelf monteren is met geduld en een klein beetje handigheid ook goed te doen

After Sales

  • Ons werk zit er nog niet op nadat het geleverd is. We zullen regelmatig contact met u hebben en langskomen om te zien of alles nog naar wens gaat en samen ervoor te zorgen dat alles goed blijft gaan.

 

Heeft u vragen of wilt u nader kennis maken dan komen we graag nader kennismaken