Nieuw RIG voor Crossfit Aalst

Klant tevredenheid is het allerbelangrijkste wat er is. En als je dan van een klant onderstaand stukje tekst krijgt dan weet je gewoon dat je werk gewoon goed doet.

We hadden al een standaard rig staan, maar dit was aan uitbreiding toe. Het ledenaantal neemt steeds toe en het begon stilaan krap te worden wanneer er pull-ups of dergelijke bewegingen in de WOD zaten. We wilden ook van de gelegenheid gebruik maken om onze grotere jongens de kans te geven om kipping pull-ups te laten uitvoeren zonder met hun voeten over de grond te slepen, dus de overhead bars moesten hoog bevestigd kunnen worden.

Zo kwamen we bij Patrick van Summit fitness terecht. Alles werd besproken en met een aantal aanpassingen in enkele details in de uitwerking van het RIG konden we akkoord geven voor het nieuwe RIG. We mochten na enkele weken het custom rig in ontvangst nemen. In de uitvoering zoals we die voor ogen hadden om de muur zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken waar het RIG kwam te staan.

 Onze grote jongens (en dames) zijn tevreden, dankzij de verstelbare pull-up bars zijn onze CrossFit kids tevreden en daardoor zijn wij als coaches en zaakvoerders ook tevreden!”

Crossfit Aalst in België een ruimte locatie waarbij Kevin en Kenny de locatie een tijdje geleden hebben overgenomen van de oprichter van Crossfit Aalst. Mooie ruime box waar een goede en gemoedelijke sfeer hangt.  Verschillende zones voor meerdere soorten lessen die tegelijk gegeven zouden kunnen worden zonder dat je een andere sporter in de weg kunt lopen. Ben je in de buurt en zoek je een goede drop-in locatie dan ben je hier altijd welkom.