Unieke oplossing voor een buiten RIG

De oplossing voor een montage voor een buiten RIG. Deze prefab betonnen sloffen maken het mogelijk om zonder veel voorwerk en extreme kosten een stabiele buiten montage voor een rig te creëren.

In het verleden moesten er gaten in de grond gemaakt worden, bekisting maken, betonstorten en daarin de montage punten voor de staanders plaatsen. Tijdrovend en een niet verplaatsbare oplossingen. Met de nieuw prefab betonnen sloffen is dit allemaal niet meer nodig.Naast het makkelijk kunnen monteren blijft het RIG zonder probleem verplaatsbaar. Afbouwen en de beton sloffen op een andere locatie brengen en weer opbouwen.

Als de beton sloffen 12cm ingraven zijn dan ligt de bovenkant van het beton gelijk aan het maaiveld. 3cm rubberen tegels er omheen en het geheel sluit naadloos aan. Het RIG voor buiten wordt eerst thermische verzonken (mogelijk daarna in gewenste kleur gebracht) zodat het nooit meer gaat roesten, ook al beschadig door middel van krassen.

Een oplossingen die compleet aan wens van de klant gemaakt kan worden en nog verplaatsbaar is in de toekomst.

Nieuwsgiering geworden en/of geïnteresseerd?

Meer informatie over de mogelijkheden? info@summitfitness.nl of 06-28848726